2014. június 14., szombat

Szereplők^^

Sziasztok:) A barátnőmmel fogjuk írni ezt a blogot, ez igazából egy javított verzió (az eredetit itt találod) egyébként a helyetekben nem nézném meg. Most így visszanézve (magamat) nem a legjobb....
DE MOST!
Most sokkal jobb lesz...ígérem;) (csak azért vagyok biztos, mert az előzőt könnyű túlszárnyalni)
Szóval... itt vannak a szereplők:)
Egyébként...egy dolog...hogy 1d-s ...viszont én még nem olvastam ilyet...nem fog a szerelemtől csorogni...(inkább a vértől...lel) szóval jó olvasást;)


Hailey Benett (Hai) -18-

Egy egyszerű lány, kevésbé egyszerű szülőkkel. Az apjáé a világ egyik legpuccosabb hotele, ahol lakik és dolgozik. Rengeteg rendezvényen kell megjelennie, amik unalmasak, giccsesek, ő sem élvezi őket.
Idézet: Semmi sem fáj jobban, mint várni, mert én sem tudom, hogy mit várok már

Ebonie Artmenson (Eb, Boni, Bon) -18-

Bartánőjével együtt dolgozik a hotelban, csupán neki rosszabb anyagi helyzetei vannak. Általában kedves és aranyos, néha flegma, viszont ha valaki bántja őt, vagy a barátait, akkorákat csap, amiket egy fiú is megirigyelne, nem mellesleg hatalmasakat is rúg.
Idézet: Visszatértem ribancok!

Louis Tomlinson (Boo Bear, Tommo, Lou) -21-

4 legjobb barátja van, akikkel folyton utaznak (Niall apja pénzeszsák) Élvezik az életet. Amikor nem alszik vagy eszik, lányozik (csajozik) Viszont nem a legerősebb ember, vagy hogy, a legkisebb dolgon sír.
Idézet: Ne érezz, élvezz!

Niall Horan (Nialler) -19-

Az apjának rengeteg pénze van, így a barátaival utazgatnak arra, amerre csak szeretnének. Családi háttere miatt rendkívül őszinte, olyannyira, hogy az már bunkóságnak számít. Néha csak úgy odamegy idegenekhez és leszólja őket, amiért gázul öltözködnek.
Idézet: Őszintén szólva nem érdekel, mit mondanak mások.

Harold Edward Styles (Harry, Hazza) -18-

Szintén az ötös csapat tagja. Igazából ő a legnormálisabb, és legokosabb, ha nem akar valakit megverni. Valami furcsa késztetése van erre, bár a bátorsága hiányzik hozzá (ellentétben Bonival)
Idézet: Nem számít mekkora a baj, ha van nálad fegyver, mindig jobb.

Zain Jawaad Malik (Zayn) -20-

Üldözési mániája van, szinte minden második másodpercben pánikrohamot kap, amit a barátai már nem vesznek komolyan, mert már megszokták tőle. Szinte mindentől fél.
Idézet: Te is hallottad azt a zajt?

Liam James Payne -19-

Mivel nagyon erősen beverte a fejét, folytonos emlékezet kiesései vannak, tehát ne bízzál rá senkit, mert otthagyja!
Idézet: Mi történt?

Austin White (Aus) -18-

Ebonie első szerelme, a kapcsolatuk még mindig tart. Mindenféle sportágban kitűnően szerepel. Szinte mindig megpróbál Bonira vigyázni, aki ezt nem szereti, de ilyen a szerelem...
Idézet: Ne gondolkodj...tedd meg!

Jake Rogers -19-

Az új dolgozó a szállodában (természetesen később). Kedves.

Eric Campbelle -20-

Egy pöppet beképzelt srác.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése